Tuesday, February 12, 2008

Untitled

Ieri in timp scriam postul anterior stateam de vorba cu un vechi prieten care mi-a zis o gramada de chestii care m-au bine dispus. Per total viata nu e asa de rea, poate fi mai rea si se imbunatateste. Doar ca dureaza.

7 comments:

Anonymous said...

am citit toate astea cu o senzatie preconceputa a pierderii de timp, nu pentru ca e vorba de tine doar pt ca as putea avea altceva de facut.
Commentu meu n-are nici o treaba cu postu tau...doar m-am gandit ca ar fi inteligent sa il fac la ultimu post fiindca stiu ca esti genu de persoana care nu se uita-n urma ;)...........in concluzie vroiam sa te intreb :(doua puncte si o dregere de voce) Eu d c nu te cunosc asa?

Vlad Mototolea said...

Ummm... de exempu ai putea sa te prezinti ca sa iti pot da un raspuns pertinent.

Anonymous said...

Ce satisfactie ai putea obtine din a aduce trecutul in prezent? Te face sa te simti mai bine, mai putin las, dormi mai bine noaptea stiind ca nu ai renuntat? Intotdeauna ai fost asa. Nu-mi dau seama daca e inconstienta, ignoranta sau egoism. Pe prima as putea sa o iert, la a doua as trece cu vederea, dar pe a treia – varianta corecta in opinia mea – nu pot sa o iert sau sa o uit. Ce ai Vlad? Oare asta chiar esti tu cu adevarat? Mereu intr-un con de umbra, mereu pretinzi a fi sincer si deschis, dar stim prea bine ca nimeni nu te cunoaste cu adevarat ... Nu te-ai gandit vreun minut ca acest „here I am ... wait. I’m gone. No here I am again. Gone again” al tau nu aduce zambetul pe buze ci poate deschide rani, poate aduce chiar si lacrimi, poate starni reactii neasteptate si surprinzatoare intr-o persoana ... Ignorance is bliss. This should be your motto!

Vlad Mototolea said...

Draga domnule "anonim", afla despre mine ca sunt bine sanatos. Nu ma cunosti asa ca esti plecat, in pana mea, departe, mult, si ... nu ai tu timp sa dezvalui latura mea mai profunda.
in concluzie: deci.

Anonymous said...

ca tu blondule, e doamna sau domnisoara anonima, anonimii nu vorbesc in public, daca putem considera perceptiile tale publice, despre rani redeschise si lacrimi.

Un anonim vine iti phoote un dos de palma/un pumn daca l-ai ranit...ca asa e barbatii.

Driu.
Femeile dau mult cu ciocu..

Mesaj pentru anonima: Te uiti ca flegma la TBC si ca ciorba la lautar pe masa... Adica, plm nu ii spui cine esti, vorbesti de rani...si incerci sa deschizi la randul tau altele...care e scopul? Te razbuni sau te plictisesti....ori o ardem pe fatza ori o ardem noaptea-n parc sub luna plina, pana-ti cresc coarne, par pe corp si te transformi in cine esti cu adevarat?

Numa bine.

P.S. Apreciez totusi faptul ca si tu ai observat ca vlad s-a schimbat, si nu in bine, si ca the old one era mai bun. Cu tot respectul, pe care de fapt nu ti-l datorez, abordarea e de cacat.

Tina said...

hai ca asta e tare:))am zis ca ma abtin dar nu pot. o critici pe donsoara anonima sau cum o numesti tu dar tu te dai tot anonim:)))Sfatul meu: fi tu draga barbat si dak tot te iei ca femeile dau mult cu ciocu incearca sa nu le depasesti in scris pe cele de mai sus luate la un loc:P (cred ca sunt femei) Si Vlad io zic sa-l platesti pe nea avocat d aci ca face treaba buna:P La vocabular e un pic limitat dar in rest e oki, acuzatiile sunt pertinente.
Numa bine :D

Anonymous said...

am incurcat butoanele vita cu cabina...scria pe undeva prin post Driu....vai vaca esti...te bagi asa ca musca-n lapte.