Friday, May 18, 2007

Cateva idei

Sa lamurim ceva de la bun inceput, eu cred in sinceritate. Adica daca ai ceva de zis zi-o. O sa ma supar pe tine, o sa analizez ce-ai zis, o sa trag concluzii(poate cele corecte daca ma ajuti) si o sa-mi treaca.
Sinceritatea mea ceva de genu' "Tricoul ala e de cacat, de unde-l ai? de la sehash? nu? asa pare. sa nu-l mai porti." Poate pe multi deranjeaza treaba asta dar... asta-s eu. Cine ma place/iubeste/vrea ma place/iubeste/vrea asa. nu?!

Ideea 1. Daca e geloasa sau suspicioasa e ceva normal, orice ar fi o sa gaseasca ea motiv sa fie asa. De ce? Pt ca ai cuc. Da, doar pt ca il ai, in ochii ei, inseamna ca vrei sa-l bagi in oricine. Ei bine, draga femeie suspicioasa si geloasa, afla ca cucul foloseste si la pipi. Pe wc nu esti suspicioasa si geloasa? Si daca tot suntem la capitolul asta de ce nu esti geloasa pe pantaloni si pe chiloti(stiu, cam extremist). Cel mai frustrant e ca stii ca nu esti vinovat de nici un cacat si ea iti baga niste "da' de ce ai fost acolo unde era si aia? da' de ce nu stiu ce?" si atunci, in sinea ta, iti strafulgera un gand pt o fractiune de secunda "da' daca ti-as da motiv sa fii suspicioasa?" si asa incepe totul...

No comments: